Inici Cocentaina Concert Música Festera Colla de dolçaines i tabals Mal Passet

Concert Música Festera Colla de dolçaines i tabals Mal Passet

69
0
COMPARTIR

La Colla de Dolçaines i Tabals Mal Passet de Cocentaina oferirà un concert de Música Festera el proper diumenge 2 d’agost a les 21:00h al Pati d’armes del Palau Comtal de Cocentaina. I ho farà en homenatge i reconeixement al personal sanitari que ha estat i continua lluitant contra els efectes de la Covid-19.
La colla, encapçalada pel seu director Francisco Valor, ha preparat un programa molt “socarrat”, aquest any íntegrament amb dolçaines i percussió. Interpretaràn peçes d’autors contestans o d’alguna forma lligades al poble de Cocentaina, com per exemple Als Berebers (José Pérez Vilaplana), Paquito El Xocolatero (Gustavo Pascual Falvó), Marxa Comtal (José Rafael Pascual Vilaplana), La Batalla de Sant Hipòlit (Xavier Richart) o Rebombori (Vicent Egea Insa).
L’aforament estarà llimitat i s’organitzaran les butaques conforme a la distància requerida per les autoritats. Només es podrà accedir amb entrada, les quals es poden recollir gratuïtament a la Casa de la Joventut de Cocentaina a partir del dilluns 27 de Juliol. El programa de mà es podrà descarregar a través d’un codi QR que s’instalarà a l’entrada del Palau.