Home Alcoià Conscienciació mediambiental i teatre s’uneixen en “Fem i Desfem”

Conscienciació mediambiental i teatre s’uneixen en “Fem i Desfem”

1278
0
SHARE

La companyia de teatre La Dependent d’Alcoi, la Mancomunitat El Xarpolar i FCC han presentat un espectacle anomenat “Fem i desfem” que naix com a suport a la campanya de sensibilització de la Mancomunitat El Xarpolar per a la reducció de residus.

Es tracta d’una proposta a mode de clown, senzilla i distreta, de xicotet format, amb una durada estimada de 55 minuts, adreçada fonamentalment a públic infantil i familiar amb la possibilitat de realitzar-la indistintament en espais tancats o a l’aire lliure, fins i tot amb llum natural.

El missatge que intenta transmitir l’obra és: reduïr, reutilitzar i reciclar. “Fem i desfem” pretén ser una eina de conscienciació sobre la importància de les accions individuals per aconseguir un efecte global.

Rubén Mira i Conxi Doménech, protagonitzen un obra escrita per Jordi Peidro i dirigida per Pepa Miralles. Aquests actors se serveixen del joc per provocar les rialles, juguen a ser personatges i manipulen titelles per promoure la sensibilització ciutadana envers la reducció de residus i la recollida selectiva.

L’espectacle arranca el dia 21 de juliol en Castell de Castells i la funció es podrà veure en 27 municipis fins al mes d’octubre.