Home Alcoi La Diputació d’Alacant es constituida hui amb Toni Francés com a portaveu...

La Diputació d’Alacant es constituida hui amb Toni Francés com a portaveu del grup socialista

744
0
SHARE

La Diputació d’Alacant du a terme hui el Ple d’Investidura per a constituir la nova corporació i l’elecció del president de la Excel·lentíssima Diputació d’Alacant. 

Pel que fa a la representació del grup socialista a la Diputació provincial, Toni Francés alcalde d’Alcoi, ha jurat aquest matí el càrrec de Diputat de la Diputació Provincial d’Alacant, qui repetiria al càrrec com a segona llegislatura. L’altre representant comarcal a la Diputació d’Alacant serà Francisco Javier Sendra, actual alcalde del municipi de Planes també representant en este cas al grup Popular.

En quant a la presidència de la diputació aquesta quedarà ostentada per Carlos Mazón, nombre dos de la llista del Partit Popular d’Alacant i director gerent de la Càmera de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació d’Alacant.

L’acte ha comptat amb la presència de tots els representants polítics, nous diputats i membres integrants de la nova corporació d’aquest organisme així com Ximo Puig que assisteix per primera vegada a aquesta jornada com a president de la Generalitat Valenciana.