Home Alcoi Constituïts els òrgans de govern del Centre d’Esports d’Alcoi 2019-2023

Constituïts els òrgans de govern del Centre d’Esports d’Alcoi 2019-2023

1294
0
SHARE

La gestió esportiva a la ciutat d’Alcoi es dua a terme des del 2008 de forma participada pels clubs que gestionen la participació esportiva a la població. Una forma de funcionar establerta fa més d’una dècada per a donar veu i vot als ens esportius alcoians -molt nombrosos- en la conservació i programació d’esdeveniments. L’Assemblea General de l’ens s’han constituït aquest passat cap de setmana.

Els dos òrgans de gestió del Centre d’Esports d’Alcoi tenen una periodicitat de 4 anys, coincidint amb el cicle electoral local. Però aquest ens està viu, i evoluciona com la societat en la que s’ubica. Per això, des de la Regidoria d’Esports han anunciat la intenció de crear també un Consell Local que aplicarà la política esportiva a la ciutat. Una política en la confecció de la qual podran participar els clubs esportius alcoians.

La periodicitat de reunions de l’Assemblea General serà d’un màxim de 2 convocatòries anuals, mentre que la Comissió Esportiva farà allò propi cada mes. Mentre, el Centre d’Esports d’Alcoi treballarà en enllestir un reglament que oriente la seua acció, i que serà remès als ens esportius de la ciutat per a que realitzen aportacions. Una acció que serà aplicada pel Consell Local, format tant per l’Assemblea General com per la Comissió Esportiva.