Inici Alcoià Una campanya fomenta a classificació dels residus a la muntanya alacantina

Una campanya fomenta a classificació dels residus a la muntanya alacantina

394
0
COMPARTIR

El reciclatge és un dels mètodes amb els que la societat està preocupant-se pel medi ambient. El canvi climàtic, una realitat que els científics ja han corroborat, és una amenaça més que real per als habitants de la Terra. Per això, els ens dedicats al tractament dels residus porten temps fent un esforç per llançar campanyes de sensibilització que aconsequisquen majors índex de reciclatge.

Però per a que el reciclatge siga efectiu és necessari que la població conega com optimitzar la selecció d’aquests residus. Així, el Consorci de Residus Pla Zonal 7 A2, que gestiona la brossa de la immensa majoria de localitats de l’Alcoià i totes les del Comtat i l’Alacantí, ha encetat una iniciativa per a educar als seus usuaris en quant al reciclatge. Ho fa en format audiovisual per a faciltitar la seua comprensió.

Els vídeos els protagonitza una jove de 13 anys que és l’encarregada de solventar els dubtes que genera la selecció de residus. Oferint el protagonisme a la jove, des del consorci pretenen que el missatge arribe especialment a aquest col·lectiu. Després de tot, ells seran els que hereten el planteta com la seua llar, i des del consorci pretenen fer que ho facen amb tota la informació necessària per a cuidar-lo.