Inici Alcoià Continua actiu l’incendi a l’aeroport de l’Altet mentre es desvien vols cap...

Continua actiu l’incendi a l’aeroport de l’Altet mentre es desvien vols cap al de Múrcia

168
0
COMPARTIR

Al voltant del migdia del dimecres 15 de gener han saltat les alarmes d’incendi a la terminal de passatgers de l’aeroport d’Alacant-Elx, més conegut com l’Altet. El foc, originat a un punt de difícil accés de la terminal, continua actiu a hores d’ara, ja que els efectius dels bombers no tenen fàcil l’accés per a sufocar totalment les flames. La infraestructura segueix clausurada, i ho estarà, com a mínim, fins a primeres hores de la vesprada del dijous 16 de gener.

Al llarg de tota la jornada de dimecres i la nit entre dimecres i dijous, els efectius d’emergències han continuat tractan d’extinguir un foc del que, pel moment, es desconeix l’origen. L’arquitectura de l’aeroport i l’ús de múltiples materials per a evitar filtracions per pluja o aïllar diferents components dificulten més si cap la tasca dels bombers.

Pel moment són vora 40 els vols tant d’eixida com d’arribada que han hagut de ser desviats tant a l’aeroport de Manises a València com al de Corvera a Múrcia. S’estima que 24.000 passatgers s’han vist afectats per les conseqüències de l’incendi al que és un dels aeroports més importants de tota Espanya, tant per número de vols com de passatgers. Les aerolínies recomanen als viatgers que contacten amb elles per a comprovar la situació dels vols que tenen previstos.