Home Alcoi Contundent derrota del Deportivo a terres castellonenques. Vila-Real B 3 – 0...

Contundent derrota del Deportivo a terres castellonenques. Vila-Real B 3 – 0 C.D. Alcoyano

686
0
SHARE

El C.D. Alcoyano ja s’ha posat al dia pel que fa a partits disputats, però no ho ha fet amb molt d’encert, ja que ha caigut de forma clara al Mini Estadi de Vila-real per 3 gols a 0. Els de Vicente Parras han marxat a la mitja part perdent 2-0, de manera que pràcticament des del primer quart d’hora han anat a remolc. Tot i lluitar molt sobre el terreny de joc, en cap instant s’ha vist amb opcions de reaccionar davant tan advers resultat. Els blancs i blaus se situen a la meitat taula amb 5 punts i tots els equips han disputat 5 partits, per la qual cosa la classificació, ara sí que està equiparada.

El Vila-real B tan sols ha necessitat 17 minuts per inaugurar el marcador a la Ciutat Esportiva, ho faria per mediació d’Ahn després d’un gran xut davant del qual no ha pogut fer res José Juan. Sobrepassada la mitja hora de joc, el central local Millán, en una gran arrencada, anotava el 2-0, demostrant que el filial del submarí groc sap contraatacar perfectament. D’aquí fins al final de la primera meitat, tan sols es poden ressenyar les targetes grogues vistes per Raillo i Primi -aquesta última de vital importància, ja que en la segona meitat veuria una altra-. Amb aquest marcador de 2 gols a 0 tots dos equips han marxat a la mitja part.

Després de la represa, l’Alcoyano ha sortit fort, però la resposta local no s’ha fet esperar, ja que a l’empenta blanc i blava han respost els grocs amb 3 ocasions francament clares. Al cap de 10 minuts d’aquest segon període, Parras ha realitzat 3 canvis d’una tacada, donant entrada a  A. Rubio, Mourad, i Ramón en substitució de Juli, Raillo i Juanan. De tota manera, tota possibilitat de reacció ha acabat en el minut 62, quant de nou Millán apuntalava el resultat amb la consecució del tercer de la vesprada. Els posteriors canvis amb entrada de Solbes i Camacho per Jordan i Pablo Carbonell, tampoc han pogut ajudar a millorar la situació. Quan falten 3 minuts per arribar als noranta reglamentaris, Primi ha vist la segona groga i el Deportivo Alcoyano ha acabat el partit amb 10 jugadors sobre el terreny de joc.

Per l’Alcoyano han jugat José Juan, Primi, Raúl, Jony Ñíguez, Juli (A. Rubio), Juanan (Ramon), Raillo (Mourad), Jordan (Solbes), Pablo Carbonell (Camacho), Àngel, Diakité.

La 6a jornada enfrontarà el conjunt de la Nucia front al Deportivo, en un partit que es disputarà a les 17:30. Els dos equips es troben empatats a 5 punts i fins i tot empaten a gols a favor i en contra. El Derpotivo haurà de reposar-se a la contundent derrota d’avui a Vila-real i ser capaç de passar pàgina.