Home Alcoi Alcoi acull les I Jornades de Transformació Digital en torn als reptes...

Alcoi acull les I Jornades de Transformació Digital en torn als reptes post coronavirus

175
0
SHARE

La Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, mitjançant el Districte Digital Comunitat Valenciana i al costat de l’Ajuntament d’Alcoi, el Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) i la Fundació Empresa Universitat d’Alacant-Fundeun organitzen les I Jornades de Transformació Digital d’Alcoi, ‘L’abans i el després’, que se celebraran entre el 26 i el 28 de novembre. El seu objectiu és donar a conèixer a les empreses els casos reals i aplicacions actuals de la tecnologia en la transformació digital de les empresas.

El esdeveniment continua la línia de col·laboració iniciada amb Districte Digital. El principal objectiu és aconseguir que les tecnologies desenvolupades en el hub tecnològic incideixin directament en la indústria del territori, i es produisca una transferència real de coneixement tant cap als professionals i el talent procedent dels diferents centres de formació, com cap a la ciudadanía.

La primera sessió que es celebrarà el dijous 26 a la tarda, titulada ‘L’abans i el després’, està dirigida a directius d’empreses, que podran conèixer casos reals de transformació digital aplicada a empreses de diferents sectors i mides. L’objectiu és que els professionals assistents puguen veure reflectides en les diferents ponències problemàtiques i solucions reals similars als seus entorns, i comprenguin com pot haver un abans i un després per als seus negocis aplicant determinats processos i tecnologies.

Els assistents poden participar en aquest esdeveniment presencialment a l’edifici CADA d’Alcoi, o seguir-la en directe per streaming, ja que s’ha determinat un format híbrid presencial-online. Posteriorment, el divendres 27 i dissabte 28 de novembre es realitzarà virtualment el Hackathon multidisciplinari ‘HACKOVID VIRTUAL: NOUS REPTES POST COVID19’, en el qual col·labora també l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE).

Aquest hackathon està enfocat a impulsar i desenvolupar proves de concepte i prototips basats en blockchain, intel·ligència artificial i realitat augmentada, on participarà l’alumnat de titulacions universitàries i de formació Professional, emprenedors, professors, investigadors, vaig tius i empresaris. Un jurat decidirà i donarà a conèixer el dissabte 28 de novembre davant tots els assistents virtuals el projecte guanyador que millor resolga el repte postCovid.