Home Alcoià Costa Blanca Food Experience, un esdeveniment per potenciar la gastronomia provincial a...

Costa Blanca Food Experience, un esdeveniment per potenciar la gastronomia provincial a Madrid

259
0
SHARE

El president de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón, va presidir anit a Madrid l’esdeveniment ‘Costa Blanca Food Experience’, una degustació gastronòmica organitzada conjuntament per l’Associació Provincial d’Empresaris d’Hostaleria d’Alacant -APEHA- i el Patronat Provincial de Turisme en el qual van participar cuiners de la província distingits amb Estrella Michelín i Sol Repsol.

L’Hotel Vincci Soma va ser l’escenari d’aquest acte culinari en el qual Mazón, amfitrió de la vetlada, va ressaltar les bondats gastronòmiques de la província, tant pels seus productes autòctons de primera qualitat, com per la professionalitat i reconeixement internacional dels seus cuiners. “Hem vingut a la capital d’Espanya per a oferir el millor de la nostra província, per a innovar i marcar un camí en el món de la gastronomia”, va postil·lar el president, qui va animar als assistents a exercir d’ambaixadors de “la nostra terra”.

Per part seua, la vicepresidenta de APHEA, Irene Mas, va assegurar que l’esdeveniment “l’hem preparat amb molt d’afecte” per a donar visibilitat a un gremi que “ha patit molt durant la pandèmia i s’ha hagut de reinventar”.

Els cuiners, Kiko Moya -restaurant L’Escaleta de Cocentaina-, José Manuel López -restaurant Peix i Brases de Dénia- i Marta Devesa –restaurant Llar del Pescador de la Vila Joiosa- van amenitzar la vetlada amb diferents plats d’arròs i altres menges típiques i autòctones de la província, regat tot amb vins alacantins i com a colofó unes postres de torró, acompanyat de mistela.

El president de la Regió de Múrcia, Fernando López Miras, diputats provincials i nacionals, alcaldes, representants del sector empresarial, hostaler i hoteler de la Costa Blanca, així com altres autoritats nacionals, autonòmiques i provincials van assistir a la cita.