Home Alcoi David es transforma en Goliat al Collao: l’Alcoyano remunta amb 10 al...

David es transforma en Goliat al Collao: l’Alcoyano remunta amb 10 al Reial Madrid a la pròrroga (2-1)

768
0
SHARE

El C.D. Alcoyano ha donat la campanada en 1/16 de la Copa del Rei davant un Reial Madrid al que li ha costat començar a carburar al Collao. El bon posicionament dels locals i la manca d’idees dels visitants han provocat que l’enfrontament no haja tingu massa ocasions, especialment en la primera part. Els de Parras s’han mostrat molt seriosos davant l’equip més guardonat de la història del futbol, al que li han posat ben difícil crear ocasions. L’objectiu fonamental del Deportivo -competir-li al Madrid- s’ha complert, i de sobra. Després d’haver eliminat a un un primera com l’Osca, ara ha fet allò propi amb el gegant blanc.

Zidane saltava al Collao amb una defensa inèdita i donant galons en la creació a Isco. Parras, per la seua banda, ha plantat als seus per a tapar els accessos a la meta de José Juan. El conjunt blanc-i-blau inclús ha donat diversos esglais al meta merengue, l’ucranià Lunin. La possessió dels visitants no ha estat acompanyada d’oportunitats de gol fins que Militao ha rematat un centre de Marcelo des de l’esquerra en la darrera jugada del primer temps. Una gerra d’aigua freda als locals per a anar als vestidors.

Ja en la represa la tònica ha sigut la mateixa, amb un Reial Madrid senyor del baló i un Alcoyano eixint a la contra cada vegada que li ha sigut possible. Tots dos entrenadors han començat a menejar la banqueta a meitat del segon temps. Parras per a igualar amb un triple canvi que ha inclòs a Juli i Zidane per a sentenciar l’eliminatòria amb Benzema. El voltatge ha pujat durant el darrer quart d’hora, en el que el Deportivo, animat des dels balcons, ha empatat a baló parat gràcies al resin ingressat Solbes, que ha fet bo un còrner de Juli. Un gol que ha fet creure als blanc-i-blaus en la remuntada.

Els darrers minuts han resultat trepidants, amb aproximacions per als dos conjunts i dos bones salvades de la defensa alcoianista que han mantingut vius als locals. I així s’ha arribat a la prórroga, amb més sensació de confiança per als locals, que han començat a olorar la sang. De fet, els de Parras han tractat de jugar en curt, de tú a tú davant els blancs. Tant que Zidane ha tret a jugar a Kroos i Hazard per a tractar de recuperar el control que ha exercit durant quasi tot el xoc. Asensio l’ha tingut a les seues botes però José Juan ha aturat en dos temps.

Amb la loteria dels penals prop, el Reial Madrid ha xafat l’accelerador, però sense precisió, forçat per la intensitat defensiva alcoianista. Amb cor i ordre, els locals han resistit fins que una contra ben duta per Diakité ha acabat al fons de les malles de Lunin a remat de Juanan, també resin ingressat al camp. Aquesta vegada, al que li han funcionat be els canvis ha sigut a Vicente Parras i no a Zidane. El somni continua en Copa per al C.D. Alcoyano, que ja espera rival.