Home Alcoi Del mal, el menys; Alcoyano 1 València Mestalla 1

Del mal, el menys; Alcoyano 1 València Mestalla 1

961
0
SHARE

Bastant bon ambient en el Camp del Collao, amb llançament de tovallons per part de les penyes, per a rebre a un Deportivo amb nou entrenador, Mario Barreda, sent rebuts tots amb aplaudiments. Curiosament només un alcoià entre els 22 jugadors, Sito, i lluïa el dorsal 11 del València Mestalla, realment una situació la de la seua pedrera que l’Alcoià ha de fer-se mirar a final de temporada, tant si la salva com si no ho aconsegueix.
Aviat se li va complicar el partit als blanc-i-blaus, quan al cap de 6 minuts després d’una espectacular jugada de Lolo Pla, amb 2 retallades increïbles, i passada de la mort a Sito, que avançava al Mestalla i refredava l’ambient de recuperació que s’havia viscut fins llavors. En la primera meitat la pilota va ser dels valencians, i les oportunitats de l’Alcoyano a penes van existir. Així doncs amb el gol de l’alcoià Sito, per al Mestalla, va acabar el primer període.
Després de la represa va canviar la decoració, i el Deportivo que ja després del descans va incorporar a Bryan Reina, i va sortir amb més decisió pel seu rival, i els valencians van haver de retrocedir cap a la seua pròpia àrea; en qualsevol cas a l’Alcoyano se li notava la pressió del que s’estava jugant, i després de diverses oportunitats, en el 63 Primi en una jugada que van protestar els jugadors del Mestalla, aconseguia el definitiu empat a 1. A partir d’aquí els taronges es van refer, i el partit va ser un estira-i-arronsa i qualsevol dels dos va poder portar-se la victòria. Al final un repartiment de punts que no beneficiava a ningú, però que amb els altres resultats que es van donar, va ser un mal menys per a tots dos equips.
Per l’Alcoià van jugar: Bañuz, Barreda, Navarro (Cp), Primi, Córcoles, Anaba, Omgba, Nieto, Lli (Vicente), Braulio (Bryan Reina), i Óscar Díaz (Rubio).
L’Alcoyano és 4t per la cua, a 1 punt de la promoció de descens i a 3 de la salvació, però també és cert que només està 2 punts per sobre de l’últim classificat que ara és el València Mestalla. Diumenge que ve el Deportivo jugaràn terres catalanes enfront de la Badalona a les 17.00 hores.

Crònica per JoseKa.