Home Castalla La Policia Local troba el cos sense vida de la dona desapareguda...

La Policia Local troba el cos sense vida de la dona desapareguda al terme municipal de Castalla

0
SHARE

Les xarxes socials s’han omplert aquest dijous 18 de febrer de la image de Milagros Fuster, veïna de Castalla que ha desaparegut en la jornada de dimecres. La dona no ha tornat a ser vista des de llavors, pel que la capital de la Foia ha activat un dispositiu per a trobar-la en el que es demana la col·laboració ciutadana. Vestia jaqueta blau obscur, jersei granate i pantaló marró.

Cap al migdia d’aquest dijous 18, l’Ajuntament de Castalla ha llançat una crida als veïns per a crear grups de recerca pel terme municipal. La Policia Local és qui ha coordinat el dispositiu per a tractar de localitzar a la desapareguda, coneguda veïna de la localitat. No obstant, els esforços per trobar-la han arribat tard, ja que passat el migdia efectius de la Policia Local castelluda han trobat el cos sense vida de la dona.

Segons diferents fonts, ha sigut a la zona del Litero, prop de la serra de Catí i Penadesa, al sud del terme municipal de la capital de la Foia. No obstant, la Policia Local no ha confirmat la localització exacta on han trobat el cos ja sense vida de la veïna de Castalla. Pel moment no es descarta cap hipòtesi al voltant de les causes de la seua mort, cosa que està pendent d’investigació forense.