Home Alcoià Derrota del Deportivo, que es cuer. Badalona 2 Alcoyano 1

Derrota del Deportivo, que es cuer. Badalona 2 Alcoyano 1

1315
0
SHARE

Crònica per Joseka Pla.

El Municipal Montilivi de Badalona va assistir a una nova derrota del Deportivo Alcoyano que li deixava cuer de la classificació. Es van avançar els catalans per mediació d’Iván als 22 minuts. Barreda va evitar sobre la mitja hora el 2on dels locals en traure la pilota de la mateixa ratlla de gol. Després vindria un primer avís de Braulio en aprofitar un error del porter Morals. L’empat tindria com a protagonista a Braulio que just abanç del descans marcava per a l’Alcoyano .

Després de la represa de nou s’avançava el Badalona per mediació de Santi en el 57. el Deportivo va fer els 3 canvis i va reclamar un penal per mans d’un defensor, que el col•legiat no va assenyalar. Bañuz va tornar a tindre un esglai en el 71 quan de nou Santi estavellava la pilota en el travesser. Malgrat intentar-ho l’Alcoyano no va aconseguir ni tan sols l’empat.

Per l’Alcoyano van jugar: Bañuz,
Barreda, Navarro, Primi, Vicente
Omgba, *ñAnaba (Bryan Reina), Nieto
Lino, Braulio (Rubio),Óscar Díaz (Pino).

Després dels resultats que s’han produït, l’Alcoyano és cuer del grup, encara que també és cert que està a tan sols 3 punts de la salvació i a 4 de la posició 12a, la qual cosa prova la igualtat existent. El Deportivo rebrà en El Collao diumenge que ve al Lleida, un dels galls del grup.