Home Alcoi Desmantellada una xarxa d’estafes bancàries amb 4 detinguts a Alcoi

Desmantellada una xarxa d’estafes bancàries amb 4 detinguts a Alcoi

0
SHARE

Quatre persones d’origen romanès han sigut detingudes a la ciutat d’Alcoi com a presumptes autors d’un delicte d’estafa telefònica i bancària. Tots ells formaven part d’una xarxa que es dedicava a vendre telefònicament tot tipus d’ofertes, inclosos immobles i inclús llocs de treball. La xarxa ha deixat, al menys, 40 damnificats que han sigut vìctimes de les accions il·lícites de la banda.

El modus operandi començava amb un contacte telefònic amb la víctima, a la que se li demanava documentació via foto. Una vegada en el poder dels integrants de la xarxa criminal, aquest utilitzaven les dades personals per a obrir comptes bancaris. Amb ells contractaven préstecs amb els que utilitzaven les targetes bancàries. A més, presumptament també blanquejaven diners, arribant-se a detectar moviments bancaris propers als 50.000 euros.

La Policia Nacional ha sigut qui ha descobert la xarxa dins d’una operació que continua oberta. De fet, s’espera que encara es puguen localitzar més víctimes d’aquesta xarxa, de la que tampoc es descarten més detencions. Els acusats han sigut posats a disposició judicial a la ciutat dels ponts.