Home Alcoià Els socialistes iberuts demanen a l’equip de govern l’ingrés d’Ibi en la...

Els socialistes iberuts demanen a l’equip de govern l’ingrés d’Ibi en la MAC

778
0
SHARE

La Mancomunitat de l’Alcoià-Comtat (MAC) compta a dia de hui amb 16 localitats que la integren. Però l’ens està viu, i busca com a objectiu a llarg termini la inclusió de tots els municipis de la muntanya alacantina en ell. La unió fa la força, i quantes més poblacions formen part de la mancomunitat, més serveis es podran prestar sde forma comuna a totes elles.

La gran assignatura pendent de l’ens supramunicipal és la sub comarca de la Foia de Castalla. A hores d’ara cap de les 4 localitats que la conformen (Castalla, Ibi, Tibi i Onil) estan incloses en la MAC. Per això, el seu president, Blas Calbo, i els dos gerents, Ivan Jover i Arnaldo Dueñas, han estat a la vila joguetera. Concretament, s’han reunit amb els responsables del principal partit de l’oposició, el PSPV.

Per als socialistes iberuts, l’ingrés d’Ibi en la MAC suposaria la possibilitat de comptar amb més serveis per a la població. Entre ells, el responsables del principals partit de l’oposició a Ibi destaquen el transport universitari, l’assessorament als emprenedors, la major promoció turística o el recentmen creat portal mancomunat d’ocupació.

Des de PSPV d’Ibi animen a l’equip de govern a tenir en compte aquesta opció. Si el PP -que governa amb majoria absoluta a la població- té voluntat d’ingressar a la MAC, la pertinença d’Ibi a l’ens aportaria millores en diferents ambients per a la població, consideren des de l’agrupació socialista iberuda.