Home Alcoi Despreniment a l’aparcament de la Beniata a Alcoi

Despreniment a l’aparcament de la Beniata a Alcoi

0
SHARE

Última hora en la vesprada de dijous del 7 d’abril, hi ha hagut un despreniment de la terra al costat de l’aparcament de la Beniata.

La Policia Local ha acordonat la zona i per a retirar de manera immediata la terra i les pedres que han caigut, s’ha procedit a tallar al trànsit el carrer Alacant, a partir de l’altura del pont de Fernando Reig, encara que es deixarà accedir als veïns amb garatges en aquest carrer, així com a les empreses de la zona.

L’Ajuntament d’Alcoi iniciarà un procediment d’urgència per a retirar amb la màxima celeritat possible el despreniment de terra que s’ha produït al carrer Alacant i per a consolidar la part del vessant de La Beniata que s’ha vist afectada. Aquest procediment d’emergència es realitzarà amb independència de qui tinga la propietat i encara que els terrenys no siguen municipals.

L’ensulsiada, provocat per les últimes pluges, ha cobert part de la parcel·la que s’utilitza actualment com a aparcament i també ha afectat a part de la calçada.
El regidor d’Urbanisme i vicealcalde d’Alcoi, Jordi Martínez, ha subratllat que “afortunadament no s’han produït danys personals ni materials greus. Actuarem amb la màxima rapidesa, gràcies a aquest procediment d’urgència, per a eliminar les restes del despreniment i sobretot per a assegurar aquesta part del vessant afectat de manera immediata”.