Inici Alcoi Detingut a Alcoi un home contagiat per Covid19 i amb problemes psicològics...

Detingut a Alcoi un home contagiat per Covid19 i amb problemes psicològics que s’ha atrinxerat a sa casa

372
0
COMPARTIR

La Policia Nacional ha hagut d’intervenir aquest dimecres 6 a Alcoi per a immobilitzar a un home que s’ha escapat del centre psiquiàtric en el que havia ingressat degut al seu estat de salut mental. L’home havia sigut traslladat a la institució al negar-se a prendre la medicació que requeria el seu estat, al que calia afegir que presentava símptomes compatibles amb el coronavirus. La el test PCR així ho ha confirmat.

Els agents han hagut de traslladar-se equipats amb EPI’s per a fer entrar en raó al malalt en fugida, previ aïllament de l’edifici. En no aconseguir-ho, han hagut d’entrar al domicili on vivia juntament amb la seua dona. Allí l’han immobilitzat i traslladat de nou al centre hospitalari psiquiàtric, on estarà aïllat després de donar positiu per Covid19. De fet, l’hospital ha iniciat els tràmits per a aconseguir el seu ingrès no voluntari.

L’home s’havia escapat del centre aprofitant el canvi en la seua situació a les instal·lacions, i la seua localització hasigut possible gràcies a l’avís d’un veí,que havia escoltat discusions amb la seua dona. L’home no volia prendre’s la seua medicació habitual, pel que el seu estat mental anava a pitjor. La seua dona també ha hagut de ser atesa per ansietat degut a la situació.