Home Alcoià Diputació concedeix 10.500 euros en ajudes a Ibi

Diputació concedeix 10.500 euros en ajudes a Ibi

0
SHARE

Prop de 5.500 € per als horts urbans municipals i 5.000 € per a la dinamització de la seva economia.

L’Ajuntament d’Ibi ha rebut diverses subvencions de la Diputació d’Alacant per un import total d’uns 10.500 euros. Es tracta de la convocatòria de concessió de subvencions a ajuntaments i entitats locals menors de la província d’Alacant per a la realització d’actuacions compreses dins l’àmbit d’actuació de l’Àrea de Foment i Desenvolupament Local de la Diputació Provincial d’Alacant. En el cas d’Ibi s’han concedit tres subvencions diferents, segons la línia de la convocatòria.

Per als horts urbans municipals la localitat ha rebut dues ajudes. La primera, pertanyent a la línia 5 per a l’utilització corrent dels horts, el seu import ascendeix a 1.500 euros i s’assignaran a la reparació simple dels caminals de l’hort situat en l’Avda. Del Cementiri, el cost total ascendia a 2.855,60 euros . Per la despesa d’inversió, línia 6, la quantia de la subvenció ascendeix a 3.957,18, un 80% de la despesa de la instal·lació d’una nova escomesa d’aigua a l’hort urbà del parc del barri de la dolçor, que rondava els 5.000 euros.

D’altra banda, en la línia 3, de promoció econòmica, la contribució puja a 5.000 euros destinats a la realització d’actuacions per a la diversitat i la dinamització de l’economia ibense, mitjançant l’assistència a la fira empresarial Chemplast, així com l’organització de esmorzars empresarials i tallers formatius.