Home Alcoià Diputació llança aplicació i nova web per a facilitar la programació cultural...

Diputació llança aplicació i nova web per a facilitar la programació cultural dels ens que gestiona

722
0
SHARE

La Diputació d’Alacant està duent a terme una campanya de digitalització en l’àrea cultural des del passat mes de març, coinidint amb l’inici de la pandèmia. Es tracta d’una maniobra per a facilitar els continguts culturals de les infraestructures del ram que gestiona en temps en que la Cultura pareix haver passat a un segon plànol. Entre elles es troben el MARQ, l’ADDA el MUBAG o l’Institut de Cultura Juan Gil-Albert.

Aquesta campanya pren forma gràcies a l’activació d’una web ja disponible per a telèfons Android, així com amb una nova web a la pàgina de l’ens provincial (http://agendacultural.diputacionalicante.es/). En elles es recullen les accions en l’àmbit de la cultura que programe Diputació a cadascuna d’aquestes superfícies i institucions culturals.

Tant l’aplicació com la web permetran als usuaris registrats rebre la informació cultural que els interesse, reservar places i comprar entrades. A hores d’ara, la base de dades cultural de la Diputació inclou a uns 2.300 usuaris, xifra a la que s’espera arribar amb els nous recursos culturals telemàtics. L’aplicació i la web podrien utilitzar-se com a plataforma virtual per a dur a terme activitats culturals en cas de que les mesures restrictives per la pandèmia impedir fer-les de manera presencial.