Home Alcoi Dispositiu especial per a evitar aglomeracions pel partit de Copa entre Alcoyano...

Dispositiu especial per a evitar aglomeracions pel partit de Copa entre Alcoyano i Athletic

317
0
SHARE

Aquest dijous 28 de gener jugarà el CD Alcoyano el partit corresponent a huitens de final de la Copa del Rei de futbol contra l’Athletic Club de Bilbao, a les 21 hores en el Camp Municipal ‘El Collao’ i a porta tancada. Hi haurà un dispositiu especial de seguretat on les mesures- a més de centrar-se en la seguretat habitual- també estableixen accions per a evitar la propagació de la Covid19.

A diferència d’altres anys, l’autobús que portarà als jugadors de l’Athletic Club fins al Camp Municipal El Collao no estarà a les portes de l’hotel, sinó que estarà custodiat i arribarà en el mateix moment per a realitzar el trasllat. Hi haurà un dispositiu especial per a evitar les aglomeracions i el trasllat serà escortat per la Policia, tant Nacional com Local. L’aparcament del Camp Municipal El Collao estarà tancat, per la qual cosa cap persona podrà acostar-se a veure de prop als jugadors, ni a la pujada ni a la baixada de l’autobús.

Els cossos de seguretat també evitaran la concurrència de persones als voltants de l’estadi, tant al parc de Batoi, com en la coneguda com ‘La Muntanyeta’ i en els terrenys de la futura pista de BMX. El dispositiu vigilarà que es garantisca la seguretat i s’evite qualsevol classe d’aglomeració, per la qual cosa realitzarà les accions i sancions corresponents.

Així mateix es recorda que el partit serà televisat en obert i que continua vigent la limitació horària de mobilitat -el conegut com a toc de queda-, per la qual cosa cap persona podrà estar al carrer més enllà de les 22 hores, exposant-se a sanció en cas d’incomplir aquestes mesures decretades per a evitar la propagació de la Covid19.

“Demanem responsabilitat individual, que no hi haja cap aglomeració. Si incomplim aquestes mesures ens exposarem i exposarem a la gent que ens envolta, i a més posem en perill de contagi als cossos de seguretat que tant estan treballant per nosaltres. En cas d’incompliments interposaran les corresponents sancions. Hem de tindre trellat i quedar-nos a casa perquè és la manera d’evitar la transmissió de la Covid19”,  ha conclòs el Regidor de Seguretat, Raül Llopis

Dispositiu per al tancament perimetral

A banda del partit entre C.D. Alcoyano i Athletic Club de Bilbao, la ciutat d’Alcoi estarà tancada perimetralment durant el cap de setmana. Aquest mateix dijous, l’Alcalde, Toni Francés; i el Regidor de Seguretat, Raül Llopis, han mantingut una reunió telemàtica amb el President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, per a perfilar el dispositiu. La ciutat dels ponts ja té experiència amb aquesta mesura després d’haver estat confinada perimetralment durant les dos setmanes que van seguir al Nadal.