Home Muro Dos alemans detinguts a Muro acusats de cultivar i traficar amb 6,5...

Dos alemans detinguts a Muro acusats de cultivar i traficar amb 6,5 quilos de marihuana

0
SHARE

La Guàrdia porta des de setembre investigant una casa de camp a Muro, on suposadament tenien lloc activitats delictives. Els cos de seguretat sospitava d’una possible plantació de marihuana que, finalment, ha sigut descoberta. Però això no sense abans haver passat per auna rocambolesca persecució als presumptes propietaris de la mercaderia trobada a l’habitatge.

Els presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues es van adonar de que estaven sent investigats i van fugir a tota velocitat de la casa de camp. El vehicle en el que fugien ha sigut trobat no massa llarg del terreny on cultivaven, però sense els seus ocupants. La fugida els ha portat a les faldes de la Serra Mariola, on el dispositiu a peu de Guàrdia Civil de Cocentaina i Ibi, així com de les policies locals contestana i murera ha aconseguit localitzar-los.

Una vegada detinguts, el registre de la propietat rural ha permès detectar 300 plantes de marihuana repartides entre els bancals i un cultiu d’interior. En total son vora 6,5 quilos de droga les intervingudes a Muro, dins del que la Benemèrita creu que és una de les propietats que integren una xarxa internacional dedicada al tràfic de drogues.

Els presumptes delinqüents han sigut posats a disposició judicial, que ha decretat el seu ingrès en presó sense fiança fins que tinga lloc el juí que ha de determinar la seua situació penal.