Home Alcoi Dos anys de presó per a una ex directiva de La Española...

Dos anys de presó per a una ex directiva de La Española que va reformar sa casa de Sevilla a estafant 258.000 € a l’empresa

631
0
SHARE

L’Audiència Provincial d’Alacant ha establert una pena de 2 anys de presó per a una ex directiva de l’empresa La Española, una de les principals que operen a la ciutat d’Alcoi. La sentència estableix que aquesta persona, càrrec de confiança de la mercantil alcoiana a les seues instal·lacions de Sevilla, va desviar fons dels comptes de l’empresa per a reformar la seua pròpia llar a terres andaluses.

Els fets es van produir al 2010, quan la directiva de La Española, amb l’ajuda d’un apoderat, van falsificar factures per a fer passar per reparacions de maquinària aquesta reforma en la seua llar particular. El preu total ascendia a 258.000 euros dins d’uns fets que l’acusada ha afirmast no recordar degut a un transtorn mental en aquella època. Ara, complirà dos anys de privació de llibertat, mentre que l’apoderat que va falsificar les factures farà allò propi durant 6 mesos.