Home Alcoi Dos candidats concorren a les eleccions a nou Director del Campus d’Alcoi...

Dos candidats concorren a les eleccions a nou Director del Campus d’Alcoi de la UPV

476
0
SHARE

Les eleccions per a elegir nou director del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) tindran enguany dos candidats. La primera és la de Juan Ignacio Torregrosa, que ostenta actualment el càrrec i que porta des de 2015 al front de la principal institució educativa alcoiana. Fou en eixe any quan va començar a comandar el campus després de la mort de la llavors directora, Georgina Blanes.

El segon candidat és Pau Bernabeu, que es presenta per primera vegada als comicis, mentre que Torregrosa ho farà per segona vegada. El vigent director va aconseguir el millor índex de vots registrat per la UPV a Alcoi durant les darreres eleccions amb el 78% dels vots. Tots dos són professors titulars a les aules alcoianes, en les especialitats d’Enginyeria Química (Torregrosa) i Telecomunicacions (Bernabeu).

L’opció de l’actual director passa per referendar la seua actuació durant els darrers 5 anys sotmetent-se al dictamen dels vots i amb la idea de consolidar més si cal el campus a la ciutat. Bernabeu, per la seua banda, té entre els seus principals objectius el creixement del campus alcoià fins als 4.000 alumnes i una àrea de doctorats pròpia. El proper 17 de novembre tindrà lloc el procés electoral del que eixirà el futur director.