Home Benilloba Dos casos de COVID en Benilloba obliguen a tancar la piscina municipal...

Dos casos de COVID en Benilloba obliguen a tancar la piscina municipal el cap de setmana

566
0
SHARE

Benilloba torna a la normalitat després de tancar la piscina durant el diumenge per un brot de dues persones que van donar positiu per COVID.
Des del consistori municipal ens asseguren que la situació esta controlada ja que els casos estan localitzats en un mateix nucli familiar i Salut Pública ja ha realitzat les prova PCR als contactes de les persones contagiades.
Per aquest motiu hui dilluns l’equip de govern de Benilloba decidia tornar a la normalitat obrint la piscina i totes les activitats del municipi. Segons paraules de l’alcalde, Saül Jorda, encara estant esperant els resultats de la proves PCR, que sabrem entre hui i demà, però les persones que van estar en contacte amb els contagiats no tenen cap símptoma, per la qual cosa hem decidit que el poble reprenga l’activitat amb total normalitat.
Recordem que el brot es va donar a conéixer el mateix diumenge en el municipi, quan a través de les xarxes socials l’ajuntament comunicava que no obririen eixe dia la piscina municipal. Este fet va fer que saltara l’alarma i s’aconsellara als veïns eixir l’imprescindible de casa i sempre amb màscara.
Hui dilluns els 700 veïns de Benilloba esperen que no hagen mes casos i puguen seguir el seu dia a dia amb total normalitat.