Home Alcoi Torna a caure part d’un edifici en el centre d’Alcoi

Torna a caure part d’un edifici en el centre d’Alcoi

1247
0
SHARE

Un nou esglai s’han emportat els veïns del carrer Sant Agustí quan a poques hores que acabara el dia part d’un edifici s’ha vingut a baix.
L’ensulsiada s’ha produït en una part de l’edifici numere 8 del Carrer San Gregori, un immoble de titularitat privada que tènia diverses multes interposades pel Departament de Patrimoni. Segons ha comunicat l’Ajuntament d’Alcoi, aquest edifici compta amb un llarg historial de requeriments perquè es repare la paret mitjana per tal d’evitar problemes. El Consistori Municipal continua apuntant que ha presentat diverses denúncies a la fiscal per via penal. Malgrat la perillositat que representa l’estat de l’edifici, un dels propietaris ha recorregut el decret d’execució de l’Ajuntament sol•licitant a més, com a mesura cautelar, que el jutge paralitze l’ordre de rehabilitació. L’Ajuntament no pot intervindre, i prepara l’oposició a la mesura cautelar amb la finalitat que el jutjat obligue als propietaris a intervindre en l’edifici per evitar més problemes.
Afortunadament la ràpida intervenció de la policia ha fet que calga lamentar cap mal personal, però el que si és clar és que Alcoi té un greu problema amb massa edificis en perill d’ensulsiada en la zona centre.