Home Alcoi Dos detinguts i 54 sancionats durant les redades de la Policia Nacional...

Dos detinguts i 54 sancionats durant les redades de la Policia Nacional a Alcoi per les mesures de seguretat anti Covid19

652
0
SHARE

La major part dels contagis per coronavirus que estan donant-se durant l’estiu tenen la seua arrel en l’oci o la vessant de les relacions socials i familiars. Un fet que ha portat a les forces de seguretat a incrementar el grau de control en llocs susceptibles de no complir els paràmetres de seguretat sanitària dictades pel ministeri i la conselleria. La passada setmana han començat aquests controls a la ciutat d’Alcoi, i ho han fet amb una campanya de control pels carrers i amb una redada en locals d’oci.

El que ha descobert la Policia Nacional a Alcoi és que molta gent no compleix amb totes les mesures de seguretat contra el virus. Així, fins a 54 d’elles han sigut sancionades per incomplir mesures com l’ús de la mascareta, entre les que es troben 12 multades per possessió d’estupefaents. A més, en el transcurs de l’operació han sigut detingudes dos persones més: una per no tenir els papers en regla i altra que estava perseguida per la Justícia.

L’operació ha corregut a càrrec d’una vintena d’agents de paisà, que han estat recorreguent tant els carrers de la ciutat dels ponts com visitant locals d’oci i cases d’apostes per la ciutat. Set d’eixos locals també han sigut sancionats per diferents incompliments dins d’una operació que ha comptat amb la participació de la Policia Local alcoiana.