Home Alcoi Dos fons de capital estarien interessats en entrar en l’accionariat del C.D....

Dos fons de capital estarien interessats en entrar en l’accionariat del C.D. Alcoyano, segons el Diari AS

676
0
SHARE
El Collao, durant l'enfrontament de Copa del Rei front al Reial Madrid.

El fet de militar en 1ª Federació no ha suposat grans ingressos per al C.D Alcoyano, un club que des de fa anys ja ve travessant una situació econòmica delicada. Tant és així que fa uns mesos no estava totalment clar que el club poguera fer front al pagament de les fitxes dels seus jugadors de la passada temporada. Finalment, una nova inversió provinent dels accionistes alcoians va impedir el descens administratiu.

Però el cost anual del club i la manca d’ingressos per la categoria en la que milita pesen a les oficines del Collao. Per això, el club estaria disposat a escoltar ofertes de possibles accionistes que alleugeraren la càrrega econòmica que arrossega el club. Segons publica el diari esportiu AS, l’ens blanc-i-blau comptaria amb dos ofertes d’altres tants fons d’inversió sobre la taula del president, Toni Justicia.

Amb la possible venda d’un percentatge per ara desconegut de l’accionariat del club, l’actual directiva donaria per finalitzada la deficitària situació econòmica de l’ens, segons publica AS. Amb aquesta nova situació, el C.D. Alcoyano milloraria les probabilitats de seguir competint en la categoria de bronze del futbol espanyol. Cosa que -sempre segons el Diari AS-, no es podria fer amb els actuals ingressos de forma indefinida.