Inici Esports Dos noves pistes de pàdel i millores a la pista d’skate del...

Dos noves pistes de pàdel i millores a la pista d’skate del Poliesportiu Municipal d’Ibi

366
0
COMPARTIR

L’Ajuntament d’Ibi està duent a terme durant aquesta setmana el tram final de diferents treballs d’ampliació i millora a les instal·lacions del Poliesportiu Municipal. Es tracta de treballs per a completar l’oferta de pistes de pàdel -una de les disciplines que més està creixent en quant a nombre de practicants en els darrers anys-, i també de de ls instal·lació de millores a la pista d’skate que inclouen les instal·lacions municipals.

Les obres estan executant-se amb recursos propis del romanent positiu de tresoreria del Consistori iberut en quant a les obres dutes a terme al 2017. El cost total dels treballs és de poc més de 163.000 euros per a incrementar la capacitat de les instal·lacions esportives municipals. Tot després d’haver corroborat des de l’Ajuntament el creixement en la xifra de practicants d’esport al poliesportiu.

Els treballs han consistit en la creació de dos noves pistes de pàdel per a abastir la demanda d’aquesta discipline, en creixement a la localitat. L’objectiu municipal és oferir les millors instal·lacions possibles per a la pràctica esportiva, també en augment a la localitat. Es tracta d’una forma d’apostar pel manteniment d’un estil de vida saludable a la vila joguetera.