Home Banyeres Dos regidors abandonen la Corporació Municipal a Banyeres de Mariola

Dos regidors abandonen la Corporació Municipal a Banyeres de Mariola

602
0
SHARE

L’Ajuntament de Banyeres de Mariola ha hagut de substituir a dos dels seus regidors després de que tots dos presentaren la seua dimissió al plenari del present mes de juny. Es tracta del regidor de Compromís David Ruano i del popular Juan Agustín Rodríguez. Tots dos han sigut substituïts ja pels següents candidats a les llistes pertanyents a les eleccions municipals del 2019 en les seues respectives formacions polítiques.

Ruano, que a més ostentava les delegacions municipals de Promoció Econòmica, Agència de Desenvolupament Local, Esports o Joventut en l’equip de govern, ha dimitit per motius laborals. A males penes portava un any com a regidor, que que s’estrenava en els comicis de l’any passat. El seu company de formació Jordi Amorós serà el seu substitut a plenari de la localitat de la Mariola.

Per la seua banda, Rodríguez, que ja està jubiliat després d’anys al cos de la Policia Local de Banyeres, renuncia per motius de salut. També entrava en la present legislatura com a regidor per primera vegada. La seua substituta serà M> Dolores Gil.