Home Gaianes Govern i oposició s’enfronten pel tancament de la piscina en estiu també...

Govern i oposició s’enfronten pel tancament de la piscina en estiu també a Gaianes

1044
0
SHARE

El plenari corresponent al mes de juny celebrat a Gaianes va aprovar el tancament de la piscina municipal cara al present estiu. La prioritat per al Consistori de la població del Comtat ha sigut prevenir riscos per la pandèmia de Covid19. Es tracta d’una població de poc més de 450 habitants molts dels quals tenen una edat avançada i es troben entre la població que pot resultar més afectada en cas de contagiar-se per coronavirus.

Durant les darreres jornades, l’equip de govern que encapçala Agustín Martínez, de Compromís, ha denunciat els atacs que aquesta decisió plenària està rebent per part de la regidora socialista Clara Pastor. Pastor és, a més de regidora de l’Ajuntament de Gaianes, també Directora de l’Àrea de Salut Pública d’Alcoi. Segons el primer edil gaianer, Pastor no va acudir al plenari del que ara critica la decisió presa, mentre critica eixa decisió en xarxes sense aportar alternatives. Per a la regidora socialista, aquest servei deuria estar disponible per als veïns aquest estiu.

L’enfrontament al voltant d’aquest tema està sent comú a vàries poblacions de la muntanya alacantina, ja siga per la decisió de tancar les piscines com per a obrir-les. AHi ha diferents línies d’actuació dels ajuntaments en funció de les possibilitats que consideren tenir a l’hora de garantir la seguretat sanitària de les instal·lacions.