Home Ibi Dos robatoris en una setmana deixen sense equipament a l’Associació Babilón d’Ibi

Dos robatoris en una setmana deixen sense equipament a l’Associació Babilón d’Ibi

735
0
SHARE

El Nadal és una de els èpoques de l’any que els amants d’allò alié utilitzen per a dur a terme els seus robatoris. Habitualment es tracta de dates en les que no sòl haver persones on qualsevol altres dia seria habitual per les vacances. Un exemple podrien ser les associacions de qualsevol localitat, que durant les festes de Nadal frenen la seua activitat.

Precisament aquest factor ha sigut aprofitat a Ibi, on l’Associació Babilón ha patit dos robatoris a la seua seu en tant sols una setmana. Aquest ens s’encarrega de facilitar la inserció socio-laboral de persones amb discapacitat, fet que es veurà afectat pel resultat dels robatoris. L’objectiu dels lladres han sigut els equipaments informàtics de l’associació, amb els que gesrtiona la seua tasca.

El primer robatori, abans de Nadal, va provocar un augment de la seguretat en l’entrada al pati interior, pel que els autors de robatori han hagut de trencar el cristall d’una finestra per a, una setmana després, escometre un segon robatori. Tot fa pensar als dirigents de l’ens que es tracta de dos successos lligats, ja que han sostret caixes d’equipaments que van desaparèixer en el primer robatori.

Mentre ls Guàrdia Civil investiga els fets per a tractar de localitzar als culpables, des de Babilón demanen ajuda a la societat. Necessiten donacions de material informàtic per a prestar el seu servei tot i la inseguretat que senten. Del mateix mode, l’Ajuntament d’Ibi baralla oferir altres instal·lacions municipals a l’associació per a continue amb la seua tasca.