Inici Destacats Dos vehicles hídrids renoven la flota de la Policia Local d’Ibi millorant...

Dos vehicles hídrids renoven la flota de la Policia Local d’Ibi millorant la sostenibilitat

771
0
COMPARTIR

Els vehicles dels cossos de Policia Local que operen a la majoria de localitats de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla tenen un elevat durant tot l’any. Són cotxes patrulla, pel que durant les 24 hores del dia estan al carrer i recorrent el casc urbà de cada població. Un fet que provoca que hi haja que renovar-los per a seguisquen duent a terme al seua tasca amb seguretat per als agents de policia.

A Ibi, aquesta renovació es produeix cada 4 anys o, en cas d’arriba abans, als 120.000 quilòmetres d’ús del vehicle. Aquest dilluns 9 de desembre, la Policia Local d’Ibi ha rebut dos vehicles nous amb els que substituir els antics per a continuar prestant el servei de seguretat a la vila joguetera. Es tracta de dos turismes amb motor híbrid gasolina-elèctric, pel que no només s’obté amb ells un millor estat de la flota de la Policia, sinó que es fa d’una manera respectuosa amb el medi ambient.

Els dos nous vehicles arriben a Ibi amb l’opció de ‘renting’ que garanteix vehicles en un estat relativament bo, degut a la seua quota de renovació. En el cas dels dos nous vehicles, contribuiran a donar exemple a la ciutadania en torn al cuidat que requereix el medi ambient. Només utilitzen el motor de gasolina si van a més de 40 quilòmetres per hora o si és necessari per a desenvolupar la seua tasca. A més, els dos nous cotxes policials iberuts inclouen millores en iluminació i avisos sonors en relació als seus antecessors.