Home Alcoi Drama en el Collao; l’Alcoyano jugarà en 3a.

Drama en el Collao; l’Alcoyano jugarà en 3a.

727
0
SHARE

Opinió de Joseka Pla.

“Vergonyosa actitud de la plantilla que no va fer declaracions.”

Els jugadors del Deportivo s’han obstinat a acabar les coses de la pitjor manera possible. A banda d’haver fet una campanya realment pèssima per part de la majoria, a més a més, han tingut el desvergonyiment de no acomiadar-se de la seua afició que de nou havia omplit El Collao. Salvar a un sol jugador tampoc és just, però sincerament, és el que em demana el cos, i si en la generalització incloc a algun que haguera de salvar, el sent molt, però jo salve només a Bañuz i a ningú més i espere que pràcticament tots estiguen ben lluny d’Alcoi la pròxima campanya.

Això de la Presidència, La SAD, la Gerència, Hita etc, també haurà de canviar i molt, perquè res d’això té sentit en 3a divisió, però ací aquestes persones es juguen els seus diners i ells sabran els números que tenen i el que han de fer.

Espere que l’Alcoyano en 3a tinga jugadors, entrenador, massatgista i preparador físic d’Alcoi, Ibi, Muro, Banyeres de Mariola, o Ontinyent i res més.

Ara a afrontar la nova temporada amb l’aspiració de tornar i res més.

Per l’Alcoyano van jugar: Bañuz, Barreda, Navarro (cp), Ruso, Hermosa (Eldin), Anaba, De Lerma, Omgba (Óscar Díaz), Lino, Pino (Braulio), i Rubio.

 Finalment dir que possiblement els jugadors no hauran pujat a fer declaracions per lo fotuts que estaven, però crec que s’han equivocat de totes totes i que excepte comptades excepcions com l’esmentada de Bañuz i algun més, la gran majoria no volem ni recordar els seus noms, açó és un esport, però crec que els socis i aficionats del Deportivo no mereixien ni a molts jugadors ni tampoc a alguns directius.