Home Ibi Ibi participa a la fira Metall Madrid

Ibi participa a la fira Metall Madrid

1271
0
SHARE

Del 26 al 27 de setembre Madrid ha acollit la major fira d’innovació d’Espanya, “Metall Madrid”, que arriba enguany a la seva 11 edició. Més de 550 empreses expositores continguts, àrea d’innovació i la nova Smart Technology han fet a assistents i visitants mantenir-se al dia de les últimes novetats del sector industrial.

Ibi ha acudit a la fira amb l’estand “Ibi, la gran fàbrica”. Sota aquest paraigües argumental, l’ajuntament ibense segueix desenvolupant una forta campanya de comunicació per a presentar les virtuts econòmiques de la localitat. L’objectiu del projecte és atraure inversors i clients a la seva gran diversitat d’empreses i potenciar la marca industrial d’Ibi tant a nivell nacional com internacional.

L’Ajuntament, des de la regidoria d’Indústria, ha oferit a les empreses assistir a aquesta interessant fira, comptant amb la participació de Creacions Joviar, SL, Game Mòbil, IDFA SLU i Molditec, que han estat presents en taulells individuals i han pogut ensenyar els seus productes als visitants. L’estand també té una vitrina on s’exposen productes i mostres que s’elaboren en altres empreses d´Ibi que han volgut participar d’aquesta manera.

L’edil d’Indústria de l’Ajuntament, Nicolás Martínez, ha assistit a la fira juntament amb la coordinadora de Promoció Econòmica, Loli Soler, i els gerents o responsables de les quatre empreses participants. Martínez destaca la gran afluència d’empresaris que han visitat l’estand, valorant el gran ambient i els excel·lents resultats obtinguts en una fira tan especialitzada com aquesta.

Com a recursos promocionals de l’Ajuntament comptava amb el fullet informatiu, dels que s’han esgotat totes les unitats, i el vídeo promocional elaborat per a la marca: Ibi, la gran fàbrica.

Molts empresaris d’Ibi han visitat la fira i l’estand, felicitant al consistori la iniciativa d’acudir a les fires especialitzades com a suport a les empreses locals i promocionant la marca d’Ibi i la diversificació del seu teixit industrial que està present en, pràcticament, tots els sectors econòmics.