Home Alcoi ‘Ei!’, la campanya alcoiana per a dinamitzar el comerç local amb 57...

‘Ei!’, la campanya alcoiana per a dinamitzar el comerç local amb 57 establiments participants

0
SHARE

“Ei! Gràcies per acostar-te al comerç local d’Alcoi, volem premiar-te”. Aquesta és una de les frases de la campanya que la Regidoria de Comerç alcoiana acaba de posar en marxa en la ciutat. I com aconseguir aquest descompte? Tan sols buscant el segell ‘Ei’ als comerços d’Alcoi. Hi participen un total de 57 establiments locals, tots els quals van haver de tancar la persiana durant l’Estat d’Alarma. Una campanya, pensada dins del programa ‘Reactiva Alcoi’ per a fer front als efectes de la crisi provocada per la Covid19; per a incentivar que les alcoianes i alcoians facen les seues compres a la ciutat; i també per a que coneguen tot el que els poden oferir i, a més a més, estalvien uns euros en els seus tiquets de compra.

Els comerços que participen d’aquesta proposta tindran el distintiu de la campanya en els seus establiments i podran fer descomptes als seus clients de fins al 25% amb un màxim 20 euros de descompte per cada  client i dia. Cada establiment participant disposa d’un total de 1.000 euros per a repartir al llarg de la campanya entre els diferents clients. Es calcula que els 57.000 euros destinats per les arques municipals a la iniciativa suposaran una inversió econòmica per al comerç local de 228.000 euros.

“Hem apostat per una campanya molt senzilla però que fora una crida d’atenció en tota regla sota eixa paraula tan senzilla però contundent per a cridar l’atenció d’algú que és ‘Ei!’. Una iniciativa que ens permet, d’una banda, recordar als ciutadans la importància de comprar a la ciutat i, de l’altra, que sàpiguen també que comprar als comerços de proximitat et pot suposar un estalvi en les seues compres”, ha explicat la Regidora de Comerç, Vanessa Moltó. L’edil afegeix que “esperem que la campanya també anime a les alcoianes i alcoians a entrar a establiments en què, tal vegada, encara no han comprat mai per a conéixer tot el que el nostre comerç pot oferir-los a unes poques passes de casa”.

Per a donar publicitat a la campanya, es realitzaran els distintius físics i virtuals per als comerços i les seues webs i xarxes socials, cartells de gran format a les marquesines, cartells A4 per col·locar en la ciutat en les zones permeses i un vídeo sota la crida “Ei!” per a les xarxes socials.