Home Alcoià El 97,2% de les 5.750 places que ofereix la UA estan cobertes...

El 97,2% de les 5.750 places que ofereix la UA estan cobertes per al proper curs

715
0
SHARE

Una vegada conegudes les notes dels alumnes que s’han presentat en 2020 a la EBAU -antigament coneguda com Selectivitat- per a accedir a la formació universitaria, els diferents ens formatius fan balanç de les places que han adjudicat en la primera fase de matriculació. La major a la província, la Universitat d’Alacant (UA), ha cobert en aquest primer termini més del 97% de les 5.750 places ofertades per al proper curs en més de 50 graus.

L’ens universitari alacantí compta amb un campus a la ciutat d’Alcoi, centrat en la formació en Magisteri. Precisament aquesta especialitat és una de les més demandades a la UA juntament amb la d’Infermeria, Nutrició o Ciències de l’Activitat Física i l’Esport. Es tracta de la primera tanda de matriculacions, que es veurà completada al setembre amb la resta d’alumnes que es presenten a l’EBAU i els que modifiquen les seues preferències de matriculació cara a l’inici de curs.

Algunes de les disciplines que s’imparteixen a la UA compten amb llistes d’espera per a ingressar en elles. Són molts els alumnes de la muntanya alacantina que cursen la seua formació superior als campus de la UA.