Home Agricultura Un home de 67 anys perd la vida en bolcar el seu...

Un home de 67 anys perd la vida en bolcar el seu tractor al Cami del Romer de Muro

0
SHARE
Imatge d'arxiu d'un accident amb un tractor implicat.

La vesprada del dimecres 5 d’agost ha acabat de forma tràgica a la vila de Muro. Prop de les 20 hores, els Bombers de la Muntanya rebien l’avís d’un accident al Camí del Romer, al terme municipal de la població del Comtat. Tot apuntava a que havia s’havia produït un accident amb un vehicle rural, en el que viatjava un home de 67 anys que ha resultat mort.

Fins a 8 efectius dels Bombers s’han desplaçat fins a Muro per a rescatar a l’home, que havia quedat atrapat sota les rodes del tractor que conduïa. La situació que s’han trobat requeria d’atencions mèdiques, pel que han hagut d’avisar a una ambulància. No obstant, els tècnics sanitaris únicament han pogut confirmar la mort de l’home accidentat degut a les lesions produïdes pel tractor bolcat.

Antecedents

No és la primera vegada que es produeix un succés d’aquestes característiques a les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. Moltes poblacions de la zona tenen extensions de camps que requereixen de treballs en els que s’utilitzen aquest tipus de vehicles. Però l’estabilitat no és una de les seues virtuts, pel que cal anar molt amb compte quan es condueix un d’ells.