Home Alcoi El barri de La Sang d’Alcoi rebrà inversions per 150.000 euros per...

El barri de La Sang d’Alcoi rebrà inversions per 150.000 euros per a executar obres i millores en jardineria

570
0
SHARE

Aquest dimarts 14 de juliol han començat les actuacions per adequar el barri de la Sang de la ciutat d’Alcoi. Hi haurà dos tipus d’intervenció: d’obra i de jardineria, amb una inversió total de més de 150.000 euros.

Pel que respecta a les actuacions d’obra la zona pròxima al carrer Sant Domènec es condicionarà evitant el pendent actual amb la col·locació de dos murs de contenció, abancalant la zona i creant dues zones de descans. També es farà accessible l’entrada al barri des d’aquest carrer.

A més, es millorarà l’accessibilitat de tot el barri, ja que des de la zona del trinquet fins a la zona baixa del barri es col·locarà formigó imprés en el sòl, eliminant l’actual que està en mal estat. També es canviarà la barana de formigó que està en mal estat. Està previst que aquestes actuacions acaben en un mes.

Pel que respecta als treballs de jardineria cal destacar en primer lloc l’eliminació d’una heura que està en la rampa del trinquet i que crea moltes molèsties tant per ella mateixa com per la fauna que viu en ella. El mur on està aquesta es pintarà amb art urbà. A més d’aquests es faran diversos treballs de jardineria i es canviarà la il·luminació de tota la zona. Cal assenyalar que molts d’aquests treballs es duran a terme les mateixes brigades municipals.

“Tal com vam anunciar l’any passat estem duent a terme una important actuació en el barri de La Sang, són més de 150.000 euros en diferents intervencions que milloraran de forma considerable la vida del veïnat. És un barri que necessitava la nostra actuació, com també vam fer en Els Clots i farem pròximament en Sant Pancraç”, ha explicat el Regidor d’Obres i Serveis, Jordi Martínez.