Home Alcoi El C.D. Alcoyano, a tornar a la senda de la victòria després...

El C.D. Alcoyano, a tornar a la senda de la victòria després de 4 derrotes seguides i en un derbi front a l’Eldense

0
SHARE

Després de 6 jornades en les que el C.D. Alcoyano es va mostrar intractable en la 1ª Divisió RFEF, el conjunt del Collao ha encadenat 4 derrotes consecutives. Crida l’atenció un canvi tan dràstic en quant a resultats, ja que el joc sempre ha mantingut una relativa regularitat. Però ara l’ens blanc-i-blau necessita tornar a guanyar per a no perdre el tren dels primers llocs de la classificació.

En un mes, el conjunt alcoianista ha passat de liderar invicte el grup 2 a ocupar el darrer lloc de playoff i situar-se a 5 punts del líder. El tècnic Vicente Parras ha situat la fortalesa defensiva i la contundència en atac com a punts forts de l’inici fulgurant de temporada dels blanc-i-blaus. Però les baixes i sancions han anat fent merma en el bloc i han acabat perjudicant a la competitivitat del Deportivo.

Recuperar sensacions

El bàlsam pot ser aquest proper diumenge des de les 18h al Collao el C.D. Eldense en un nou derbi provincial. Es tracta d’un conjunt en ratxa positiva i que serà dels teòrics aspirants a ascendir directament liderant el grup. Un conjunt ben armat al que els locals no veln donar oportunitats eixint a pel partit des del minut un, recuperant la inèrcia positiva que ha portat als del Collao a encandilar a la seua afició.

El proper diumenge s’espera una bona entrada en un Collao que ha modificat la zona de la graderia en la que es sentaran els aficionats visitants.