Home Alcoi El C.D. Alcoyano no baixa el ritme: remunta front l’At. Balears al...

El C.D. Alcoyano no baixa el ritme: remunta front l’At. Balears al Collao (2-1) i continua sent líder

0
SHARE
Jugadors i afició celebren una victòria al Collao.

Van ja sis jornades de l’actual campanya 2022/2023 en el grup II de la 1ª Divisió RFEF i la situació del C.D. Alcoyano segueix sent immillorable. El conjunt que dirigeix Vicente Parras segueix sense perdre cap partit en la present temporada i compta els seus duels per victòries a excepció d’un empat. Xifres que li donen als del Collao per a mantenir-se líders del seu grup en solitari amb 16 punts.

Tot després d’un partit en el que els d’Alcoi han enllaçat la quareta victòria consecutiva, en aquesta ocasió front a l’Atlètic Balears. El conjunt illenc s’ha avançat quasi fora de temps en una primera part en la que el seu equip ha posat en apurs al líder. El gol de Dioni ha obligat a Parras a re-plantejar el xoc i l’equip s’ha tornat més agressiu cara a la meta rival durant el segon acte.

Tant que Rubio ha fet caure en la seua trampa a un dels defensors del Balears, que ha provocat penal sobre l’alcoianista. Agüero ha sigut l’encarregat de transformar la pena màxima per a fer creure a la parròquia blanc-i-blava en la remuntada. A base de coratge, el propi Rubio ha aconseguit posar un còrner amb la seua testa al regon pal per a confirmar una nova victòria i embogir a un Collao que s’ompli ja amb més de 1.700 socis.

Situació econòmica delicada

El proper dissabte, els alcoianistes viatgen a Cornellà per a continuar una ratxa que pocs esperàven tenint en compte als apurs econòmics del principal ens esportiu de la ciutat. Segons publiquen alguns mitjans, el club estari escoltant fins a 2 ofertes per a evitar que la situació dels seus comptes acabe fent morir al club en un dels millors inicis lliguers dels darrers anys.