Home Alcoi El C.D. Alcoyano celebra l’ascens a 2ªB amb una ofrena a la...

El C.D. Alcoyano celebra l’ascens a 2ªB amb una ofrena a la patrona i una recepció a les autoritats

628
0
SHARE

Aquesta setmana s’ha conegut la notícia més esperada pel món del futbol a la ciutat d’Alcoi quan la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha decretat l’ascens dels 4 equips que anaven a disputae el playoff d’ascens a 2ªB. Entre ells, el C.D. Alcoyano, que ha aconseguit ascendir sense jugar eixe enfrontament, però després d’haver sigut el millor equip de la categoria amb només una derrota en la lliga regular.

Aquest simcres 12 d’agost, el planter, el cos tècnic i la directiva ho han celebrat amb diversos actes a la ciutat dels ponts. Primer que res, l’ens blanc i blau ha volgut oferir l’ascens a la patrona de la ciutat, la Verge dels Lliris, amb una ofrena a la parròquia de Sant Mauro i Sant Francesc. La següent parada ha sigut el camp del Collao, on han mostrat camisetes commemoratives de l’ascens i han estat acompanyats pels responsables municipals i la premsa local.

La jornada de celebració ha posat el punt i final amb un vi d’honor per a celebrar el retorn a la categoria de bronze del futbol nacional. Una categoria que és, com a mínim, l’aspiració d’un equip amb gran solera al futbol espanyol.