Inici Alcoi El C.D. Alcoyano debuta front a l’Hèrcules en una estranya temporada en...

El C.D. Alcoyano debuta front a l’Hèrcules en una estranya temporada en la 2ª Divisió B

200
0
COMPARTIR

El C.D. Alcoyano debutarà el pròxim 18 d’octubre al Municipal del Collao ni més ni menys que contra el tot poderós Hèrcules d’Alacant en la temporada del retorn a la divisió de bronze del futbol espanyol. La primera fase acabarà també en el Collao amb la visita del València Mestalla el 21 de Març. amb l’Alcoyano es troben tots els equips valencians -8 en total., més els 2 illencs: Eivissa i Peña Deportiva de Santa Eulalia.

Una pregunta oneja en l’ambient entre la parròquia blac-i-blava: els abonats del Deportivo podran veure els partits en El Collao? Oficialment no es sap res, encara que s’està estudiant la possibilitat que hi haja públic en funció de la capacitat de cada camp. En el Collao, en cas d’aprovar-se aquest pla, podrien accedir uns 1.000 aficionats, que és la xifra aproximada de abonats que en aquests moments té el club. D’ací que l’ens anima als seus seguidors a fer-se socis aprofitant les poques places lliures per a aquest aforament, que encara no ha sigut confirmat oficialment.

Com es pot veure en el quadre superior, els 3 primers del grup lluitaran en una Segona Fase per ascendir a Segona A. Del 4t al 6è ho faran per romandre en 2ªB Pro -competició de nova creació-, i del 7è al 10è intentaran no descendir a 3ª i romandre en 2ªB, que serà una espècie de Tercera Divisió a partir de la pròxima campanya.