Home Alcoi El C.D. Alcoyano es l’únic equip d’Europa amb ple de victòries i...

El C.D. Alcoyano es l’únic equip d’Europa amb ple de victòries i batrà rècords si guanya al Vila-Real C

0
SHARE

El C.D. Alcoyano és l’únic equip de futbol de tota Europa que compta per victòries tots els seus enfrontaments en aquesta temporada. Tot per a un conjunt que s’ha remodelat de dalt a baix sota una premissa: alcoianitzar el planter per a que senta els colors. Aquest diumenge, el club del Collao pot batre altres rècords: el seu propi de victòries consecutives i el de la 3ª Divisió si s’imposa al Vila-Real C al coliseu blanc i blau.

La temporada 2018-2019 no serà de bon record per a l’afició d’un dels clubs històrics del futbol espanyol. Amb més de 90 anys d’història, el C.D. Alcoyano descendia a Tercera Divisió després d’estar més que consolidat en la categoria de bronze del futbol. Tan sols 6 temporades abans, els blanc i blaus van militar en la 2ª Divisió, pel que el seu paper com a un dels favorits de la categoria no feia presagiar un descens. Però amb el fet consumat, l’ens del Collao s’ha posat mans a l’obra per a tornar a la 2ªB en una campanya en la que no es pensa en altra cosa que en ascendir.

El club compta amb jugadors contrastats i amb una filosofia que s’ha implantat per a la temporada 2019/2020: alcoianitzar l’equip. Un fet que, a banda de la implicació de cos tècnic i jugadors, ha portat al club alcoià a ser l’únic que ha aconseguit un ple de victòries en les 10 jornades disputades fins ara al Campionat de Lliga. El C.D. Alcoyano és l’únic equip de tota Europa que es manté invicte, vessant en la que competia fins ara amb un equip de Champions, el Shaktar Donetsk ucranià. No obstant, pel als alcoianistes, els seguit de victòries és anecdòtic, pel moment.

El secret dels bons resultats del C.D. Alcoyano en aquest primer tram de lliga no és altre que la unió que s’ha generat al vestuari. A això es suma la ràpida assumpció dels conceptes que el tècnic ha implantat a un planter que treballa de forma professional, a pesar d’estar 2 categories per davall dels professionals d’aquest esport. La implicació als entrenaments és màxima, i això redunda en com es juguen els partits, a pesar de que els jugadors saben que són el rival a batre per part de la resta de conjunts. Per això, el planter confia en seguir amb la bona ratxa i aconseguir l’objectiu: tornar on mai van haver d’anar-se’n.

Aquest proper diumenge al Collao, el C.D. Alcoyano pot batir el rècord absolut de la categoria i el seu propi arribant a 11 victòries front al 3ª classificat: el Vila-Real C.