Home Alcoi El C.D. Alcoyano presenta una campanya d’abonaments versàtil i amb preus en...

El C.D. Alcoyano presenta una campanya d’abonaments versàtil i amb preus en funció del playoff

0
SHARE

La situació de pandèmia per coronavirus ha modificat el calendari de tothom al món de l’esport. Totes les competicions s’han vist aturades durant més de 2 mesos, cosa que ha provocat que el calendari s’haja allargat més enllà del que sòl ser habitual. A aquestes altures ja hauries d’estar clars els ascensos i descensos, i els jugadors haurien complert el seu contracte el 30 de juny. Però la crisi sanitària ha dilatat els tempos, i el C.D. Alcoyano ha presentat amb retard la seua campanya d’abonaments per a la propera temporada.

Ho fa amb la incertesa de no saber en quina categoria militarà en l’exercici 2020/2021. Cosa que es coneixerà abans de que acabe el present mes de juliol i la disputa del playoff. El club ha preparat la campanya precisament en funció del que passe en eixos enfrontaments. D’una banda, ha llançat un preu reduït per a aquells aficionats que es facen socis abans de la disputa del playoff. Per a aquells que esperen a veure el resultat dels xocs, el preu serà sensiblement superior.

La idea de la campanya, identificada amb el lema ‘Renova la moral’, és que l’afició confie en el club independentment de quin siga el resultat del playoff. Així, hi han estipulats uns preus que varien en funció de si el Deportivo milita l’any que ve en 2ªB o en 3ª Divisió. Els preus van des dels 2.000 euros del palco complet per a nou abonat en 2ªB als 80 del carnet ronovat en Gol A i en 3ª Divisió.