Inici Alcoi El C.D. Alcoyano renova a Parras i el seu equip tècnic per...

El C.D. Alcoyano renova a Parras i el seu equip tècnic per a la propera temporada

133
0
COMPARTIR

La directiva del C.D. Alcoyano creu en el projecte que a principis de la present campanya va assolir comandar Vicente Parras. El tècnic alcoianista ha aconseguit xifres de rècord a la banqueta blanc i blava, i només la pandèmia de coronavirus ha impedit al conjunt del Collao materialitzar la primera posició al campionat de lliga en 3ª Divisió i facilitar-se el playoff. Un fet que li ha valgut tant a Parras com al seu equip tècnic la renovació per part del club que presideix Juan Serrano.

Ho ha anunciat el club a les seues xarxes socials 4 dies abans de que el Deportivo s’enfronte al Intercity de Sant Joan a terres alzirenques. Serà la primera semifinal d’un playoff poc habitual i condicionat per la presència de la Covid19. El recent renovat cos tècnic confia en el potencial del planter a l’hora d’escometre l’últim esforç per a retornar a la 2ª Divisió B.

Aquesta renovació és interpretada pel club com a una mostra de confiança del cos tècnic en el projete alcoianista, que espera traslladar a l’afició per a que s’abone per a la propera temporada.