Home Cultura L’Associació dels Reis Mags d’Ibi editarà un llibre pels 90 anys d’història...

L’Associació dels Reis Mags d’Ibi editarà un llibre pels 90 anys d’història de la Cavalcada

699
0
SHARE

Ibi és una de les localitats on va nàixer la producció joguetera espanyola. Un fet que la converteix en una de les poblacions on es compleixen els somnis dels més menuts. Aquesta tradició ha fet que a la vila joguetera sempre s’hagen pres molt seriosament l’organització dels actes més esperats pels menuts: els del Nadal, d’entre els quals destaca la Cavalcada dels Reis Mags.

Aquest acte arriba en 2020 a la seua edició número 90, i l’Associació dels Reis Mags prepara una programació especial per a commemorar-ho. Tot a pesar de que es desconeix quina serà l’evolució de la pandèmia durant els propers mesos i, per tant, també es desconeix en quin format es podran dur a terme els actes nadalencs. Hagut compte de l’efemèride, l’Associació dels Reis Mags iberuda editarà un llibre que recollirà tota la Història d’un dels actes centrals del Nadal a Ibi.

La idea del volum a editar és deixar constància de la història d’aquest acte a la localitat per a que no es perda. Tot mentre l’associació, pel moment, du a terme les gestions per a celebrar la Cavalcada com tots els anys. L’evolució de la pandèmia durant els propers mesos establirà com es podran, o no, celebrar els actes nadalencs.