Home Alcoi El C.D. Alcoyano s’encomana a la Verge dels Lliris per a tornar...

El C.D. Alcoyano s’encomana a la Verge dels Lliris per a tornar a 2ªB

960
0
SHARE

Com és habitual cada any abans d’encetar una nova temporada, directiva, cos tècnic i jugadors del C.D. Alcoyano han passat aquest dimarts per l’església de Sant Maure i Sant Francesc d’Alcoi per a dur a terme la tradicional ofrena floral a la patrona de la ciutat: la Verge dels Lliris. Tots els integrants del principal ens esportiu alcoià han pregat davant la Mare de Déuper una bona temporada 2019/2020 que permeta als pupils de Vicente Parras tornar allà on es mereix el club.

Posteriorment, l’expedició s’ha traslladat al Collao, on el Deportivo ha oferit un vi d’honor per als seus membres, així com per als polítics municipals, membres de la premsa i aficionats, que han pogut compartir així sensacions amb els jugadors.

En quant a la propera temporada, l’equip està conscienciat al voltant de l’objectiu, que no és altre que ascendir. El tècnic demana encara algun reforç abans de que es tanque el mercat de fixatges, a pesar de que sap que compta amb un planter competitiu. De fet, bona part dels més de 15 fixatges escomesos per club han rebutjat altres ofertes millors per a poder jugar en un històric del futbol espanyol.

D’altra banda, la xifra d’abonats per a la propera campanya a les oficines del Collao està prop d’arribar als 900 socis, xifra similar a la de la darrera temporada, pel que des de les oficines del coliseum alcoianista palpen l’emoció i les ganes de l’afició. Un punt molt favorable en aquest sentit ha sigut la recuperació de jugadors que ja han passat per la disciplina alcoianista i són vells coneguts de la parróquia del Collao.