Home Alcoi Convoquen un duatló solidari per a recaptar fons contra el càncer a...

Convoquen un duatló solidari per a recaptar fons contra el càncer a Alcoi

0
SHARE

El proper 5 d’octubre és la data elegida per a celebrar una prova esportiva que barreja dos dels elements que caracteritzen a la ciutat d’Alcoi i els seus habitants: esport i solidaritat. Tots dos s’uneixen amb la celebració del II Duatló Cross Solidari Ciutat d’Alcoi, una prova amb la que l’ortganització pretén recollir fons per a ajudar a l’associació SOLC, que treballa amb malalts de càncer i les seues famílies.

El recorregut de la prova es divideix en 3 parts: la primera d’elles es du a terme corrent 5,8 quilòmetres, per a posteriorment agafar la bicicleta amb la que recórrer un total d 18 quilòmetres. Finalment, als inscrits els restarà afrontar un nou tram a peu de 3 quilòmetres. Tot pels paratges que envolten la ciutat d’Alcoi.

Però, a més, l’organització durà a terme una prova dedicada als joves entre 6 i 17 anys, que tindrà lloc durant la mateixa jornada però en horari matinal. Es divideix en 5 categories, segons les quals varia la distància i el recorregut de la prova.

El duatlço cross solidari compta també amb la possibilitat de dut a terme donacions per a contribuir a la causa amb una fila zero.