Home Alcoi El CAEHA presenta ‘Ressonàncies de la Serreta’, una obra musical en conmemoració...

El CAEHA presenta ‘Ressonàncies de la Serreta’, una obra musical en conmemoració del seu 40 aniversari

0
SHARE
Diversos representants del goverl local, el CAEHA, i la Simfònica d'Alcoi amb els compositors de ‘Ressonàncies de la Serreta’.
Diversos representants del goverl local, el CAEHA, i la Simfònica d'Alcoi amb els compositors de ‘Ressonàncies de la Serreta’.

El pròxim dissabte al Teatre Calderón tindrà lloc un concert especial pel 40 aniversari del CAEHA, el Centre Alcoià d’Estudis Històrics i Arqueològics d’Alcoi. Una gala que serà presentada per Ajo Valls, companya de tvA. En aquest certamen, serà presentada la peça original ‘Ressonàncies de la Serreta’, que s’aprofitarà com a sintonia oficial del centre.

L’obra ha sigut composta pels compositors alcoians Àngel Lluís Ferrando i Eduard Terol. Segons ha explicat Terol, ha sigut un treball conjunt al qual s’han diversificat la feina, de tal manera que cada setmana anaven passant-se l’obra per treballar-la respectat el que l’altre havia fet.

Per la seua part, Ferrando ha destacat que han aprés molt l’un de l’altre, creixent com a músics i que “ha sigut una experiència molt productiva i gratificant”. L’obra serà interpretada per la Simfònica d’Alcoi, sent tot un homenatge a la tasca de recuperació i divulgació d’un patrimoni que els alcoians deuen conèixer més i millor.