Home Alcoi El Campus d’Alcoi de la UPV celebra la Gala de la Carabassa...

El Campus d’Alcoi de la UPV celebra la Gala de la Carabassa i les Paelles, epicentre de les seues festes anuals

496
0
SHARE
Estudiants elegits enguany com a Primer i Darrer Trò al Campuis d'Alcoi de la UPV.

Les festes del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) ja han començat. L’Àgora alcoiana ha acollit aquest dimecres 15 la tradicional Gala de la Carabassa, en la qual els estudiants lliuren als professors i personal els seus populars premis. Les festes del campus estan organitzades per la Delegació d’Estudiants.

El lliurament de premis, ha començat amb les competicions esportives corresponents al Torneig Campus organitzades pel Servei d’Esports, per a donar pas a continuació a la resta de premis que s’atorguen cada any en la gala. Els premis atorgats a Primer i Darrer Tro han sigut per a Teo Borderá (Grau en ADE) i Elsa Bataller (Grau en Informàtica Industrial i Robòtica). Igual que els premis a professors i personal, el Primer i Darrer Tro també són triats pels propis estudiants.

El premi ‘Cafeteria’ va ser per a Pedro Montalbes. El premi ‘Administració’ va ser per a David Gutiérrez. El premi ‘Rambo’ va ser per a David Piña. El premi ‘Taronja’ va ser per a Antonio Arques, mentre que el premi ‘Llima’ va recaure en el professor Adolfo Ferrer. Per part seua, el premi ‘Carabassa’ el va recollir la professora Margarita Mora.

La ‘Festera d’Honor’ va ser per al professora Silvia Sempere. La subdirectora Lucía Agud va recollir el premi a la més ‘Fashion’ i el premi ‘Missing’ va recaure en Rafael Revert. El premi RAE va ser per a Jorge Masiá, mentre que el premi ‘Cafeïna’ va ser per a Maria Leonor Pla. Finalment el premi ‘Culturista’ va ser per a Julio Miró i el ‘Don Limpio’ per a Begoña Pascual.

Cremà de la carabassa i ‘Paelles’

El colofó a les Festes del campus l’han posat aquest dijous 16 els alumnes, personal i professors amb la celebració de les tradicionals ‘Paelles‘. Agrupats per graus, tots han compartit una jornada distentida allunyada de les aules, amb la que es fomenta la germanor i la proximitat que caracteritza al Campus d’Alcoi de la UPV. Abans s’ha procedit a la tradicional cremà de la carabassa a les instal·lacions de Ferràndiz i Carbonell.